C2Solutions ny medlem i SACS

Idag är vi glada att välkomna C2Solutions som ny medlem i SACS, ett företag som arbetar med säkrad informationshantering.

SACS Branschansvarige Gabriel Modéus fick sig en liten pratstund med Louise Wallin på C2Solutions i samband med deras medlemskap:

Vad arbetar ni med?
C2Solutions erbjuder Säkrad Informationshantering, vilket omfattar konsulttjänster inom informationssäkerhet, säker systemdesign och oberoende granskning.
Vi verkar för att ta fram anpassade helhetslösningar för kunder med höga krav på kvalitet och säkerhet.

Vår vision är att vara det självklara valet för att säkra samhällsviktig information.

Var finns ni?
Med huvudkontor i Stockholm verkar C2Solutions främst kring Mälardalen. Verksamheten växer och vi ser fram mot att expandera tillsammans med våra kunder, både i storlek och geografiskt.

Vad som fick er att prioritera ett medlemskap i SACS?
Ett medlemskap i SACS hoppas vi kommer att ge oss nya insikter och skapa affärsutvecklingsmöjligheter både för oss och branschen i stort.

Då SACS syfte bland annat är att företräda medlemmars intressen gentemot branschens målgrupp ser vi fram mot att påverka och göra skillnad.
Vi tror att en gemensam röst är en starkare röst.

Avslutningsvis
Vi ser fram emot ett spännande och utvecklande år med SACS!


Nyheter


Pressmeddelande: Unik konferens på SKYDD

– Konferensen syftar till att lära publiken och deltagarna om de olika rollerna som samhällets aktörer intar i händelse av

Nyhet: Akilles 2024 på SKYDD 24

Under konferensen analyserar och kommenterar representanter från MSB, Myndigheten för Psykologiskt försvar, Svenskt Näringsliv, Länsstyrelsen, Stockholm Stad och Polisen de

Fullt hus när SACS och SME-D bjöd in till gemensam träff på temat innovation!

Temat för dagen var innovation: Civil innovation i praktiken och Innovation inom försvarssektorn utifrån SME-perspektivet. Rekordmånga medlemmar fick delta på

SACS medlemsworkshop

Diskussionerna om strategisk inriktning inför framtiden var både inspirerande och framåtblickande. Efter en dag fylld av engagerande samtal fortsatte vi