Medlems- och styrelsemöte

Välkomna ombord!

Hösten är nu i gång, om än i fortsatt något annorlunda format än vanligt. SACS bjuder nu in dig till ett öppet medlems- och styrelsemöte den 15 oktober kl. 09:00-13:30 i Stockholm. Denna gång hålls mötet hos SNG i Frihamnen. Ta möjligheten att prata om vad som händer i branschen och viktiga frågor för SACS samtidigt som du får vi höra mer om SNG och få en rundvandring på den nya utbildningsplattformen. Du kommer väl?

Praktisk information

Anmäl dig i direkt – begränsat antal platser
För att skapa en säker miljö anpassad kring regler och förhållningssätt kopplat till Covid-19 samt övrig verksamhet ombord, så har vi begränsat antalet platser på mötet. Anmäl dig därför så snart som möjligt!

Parkering hittar ni närmast vid ICA-kvantum, gå sedan längs med kajen och ombord på STP 203. Följs skyltar och flaggor märkta med Navigationsgruppen och Safetygruppen.

För att anmäla dig, kontakta sacs@tebab.com

Program – Thursday 15 October

09:00

Styrelsemöte

Visa mermindre
11:00

Presentation och rundvandring på Stockholm Training Port 203

SNG presenterar sin verksamhet och varumärken. Sedan får vi en rundvandring på Stockholm Training Port 203 som är deras nybyggda utbildningsplattform och nya bas. Ombord på denna plattform kommer SNG årligen utbilda mellan 2000-3000 elever per år inom krishantering, brand, sjukvård, sjösäkerhet och annat.

Visa mermindre
12:30 -13:30

Lunch

Visa mermindre