Advenica rekryterar Staffan Lundgren

Det Malmöbaserade cybersäkerhetsföretaget Advenica rekryterar Staffan Lundgren till den nya tjänsten som VP för Professional Services. Staffan kommer vara ansvarig för att utveckla tjänsteerbjudande för såväl befintliga som nya kunder.

Staffan Lundgren är en erfaren ledare som har arbetat i flera år med tjänsteförsäljning och förändringsledning inom IT och Telekomsektorn. Staffan var dessutom tidigt involverad i process- och systemutveckling inom PLM (Product Lifecycle Management) och har en djup förståelse för hur man kan förädla värdekedjan gentemot kunder.

– Advenica fortsätter att investera inom Professional Services för att även framgent kunna erbjuda ett unikt tjänsteerbjudande för våra befintliga och nya kunder. Det är därför oerhört spännande att som företag få välkomna Staffan till vårt team”, säger Einar Lindquist, vd, Advenica AB.

Staffans senaste anställning var för Sony Mobile där han under tio år hade olika roller och ansvarsområden inom IT, strategi, kvalitet och kundservice. Innan Sony Mobile arbetade Staffan för olika konsultorganisationer, bl.a. PTC och T-Systems. I sina konsultroller arbetade Staffan både med större internationella kunder som Tetra Pak och med lokala aktörer som Öresundskraft.

– Advenica levererar avancerade cybersäkerhetslösningar och besitter en unik kunskap på marknaden som gör stor skillnad för digitala lösningar och kommunikation. Jag ser därför oerhört mycket fram emot att bli en del av företaget och bygga upp Professional Services med fokus på att utveckla tjänsteerbjudandet. Jag drivs av att skapa team med stort engagemang och att jobba med spetsteknologi, säger Staffan Lundgren, VP Professional Services, Advenica AB.

Staffan tillträder tjänsten omgående och kommer att ingå i Advenicas ledningsgrupp.

Nyheten kan även läsas här.


Nyheter


Soya Group AB ny medlem i SACS

-Ända sedan vi grundades har omsorgen om medarbetare, affärspartners och omgivning varit påtaglig. Precis samma synsätt präglar verksamheterna idag. Engagemanget

SACS bjuder in till konferens på tema säkra rekryteringar

I en tid av ökande utmaningar, där gängkriminalitet eskalerar och statsunderstödd spionverksamhet blir alltmer påtaglig, står vi inför en uppgift

Digitala påverkansoperationer

Dagen började med ett årsmöte där man också valde styrelse. Styrelsen består nu av Gustaf-Wilhelm Hellstedt, Mohsen Tavakol, Xolaris, Peter

Gabriel Modéus lämnar vidare efter 5 år

– De frågor som SACS under många år har drivit om att engagera företag i Totalförsvaret blir än mer aktuella