C2Solutions ny medlem i SACS

Idag är vi glada att välkomna C2Solutions som ny medlem i SACS, ett företag som arbetar med säkrad informationshantering.

SACS Branschansvarige Gabriel Modéus fick sig en liten pratstund med Louise Wallin på C2Solutions i samband med deras medlemskap:

Vad arbetar ni med?
C2Solutions erbjuder Säkrad Informationshantering, vilket omfattar konsulttjänster inom informationssäkerhet, säker systemdesign och oberoende granskning.
Vi verkar för att ta fram anpassade helhetslösningar för kunder med höga krav på kvalitet och säkerhet.

Vår vision är att vara det självklara valet för att säkra samhällsviktig information.

Var finns ni?
Med huvudkontor i Stockholm verkar C2Solutions främst kring Mälardalen. Verksamheten växer och vi ser fram mot att expandera tillsammans med våra kunder, både i storlek och geografiskt.

Vad som fick er att prioritera ett medlemskap i SACS?
Ett medlemskap i SACS hoppas vi kommer att ge oss nya insikter och skapa affärsutvecklingsmöjligheter både för oss och branschen i stort.

Då SACS syfte bland annat är att företräda medlemmars intressen gentemot branschens målgrupp ser vi fram mot att påverka och göra skillnad.
Vi tror att en gemensam röst är en starkare röst.

Avslutningsvis
Vi ser fram emot ett spännande och utvecklande år med SACS!


Nyheter


Satsningar på 385 miljoner kronor i vårändringsbudgeten

Det mycket allvarliga säkerhetspolitiska läget i Sveriges närområde och Rysslands fullskaliga och brutala krig i Ukraina visar på vikten av

Soya Group AB ny medlem i SACS

-Ända sedan vi grundades har omsorgen om medarbetare, affärspartners och omgivning varit påtaglig. Precis samma synsätt präglar verksamheterna idag. Engagemanget

SACS bjöd in till konferens på tema säkra rekryteringar

I en tid av ökande utmaningar, där gängkriminalitet eskalerar och statsunderstödd spionverksamhet blir alltmer påtaglig, står vi inför en uppgift

Digitala påverkansoperationer

Dagen började med ett årsmöte där man också valde styrelse. Styrelsen består nu av Gustaf-Wilhelm Hellstedt, Mohsen Tavakol, Xolaris, Peter